scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Volgens de Britse autoweekbladen Autocar en Motoring News zal Jacques...

Gepubliceerd op 02 juli 1997 door Verstappen Info Page

Volgens de Britse autoweekbladen Autocar en Motoring News zal Jacques Villeneuve Williams in 1999 verlaten om voor zijn eigen Grand Prix team te gaan rijden. Een aantal keren is Villeneuve al genoemd voor een F1 dreamteam opgezet door Reynard, een Britse race-auto constructeur, en de British-American Tobacco (BAT) company. Villeneuve zou zelf een aandeel nemen in het nieuwe team.

De deal zou voor 5 jaar worden gesloten en is ongeveer US$ 290 miljoen waard. Het nieuwe team, onder de naam BA Team Reynard, zou motoren geleverd krijgen door Mecachrome (nu Renault) V10's. Reynard's managing director Rick Gorne gaf toe dat zijn bedrijf gesprekken heeft gevoerd met BAT maar dat er nog geen accoord is. De bladen suggereerden verder dat het nieuwe team zou pogen om aan het van dit jaar al Minardi te kopen.

De Grand Prix van Groot-Britannië wordt op Internet verslagen op www.grandprix97.co.uk. Deze website bevat up to date informatie over het seizoen 1997, team en rijder feiten en een complete historie van Silverstone. Unieke features van deze site zijn een film met een computer gesimuleerde rit over Silverstone, in Quicktime en Real Video, en live verslaggeving van de kwalificatie en de race.

Onze prijsvraag voor de Grand Prix van Groot-Britannië staat ook weer open. Geef ons je voorspelling op de prijsvraag pagina. We geven 2 jaarabonnementen weg op het blad F1 racing, petjes en een boek uit de Jos Verstappen Fanclubshop en een PC radio FM kaart beschikbaar gesteld door Automated Lab Systems. Voor de vakantiegangers onder jullie: Je kunt de uitslagen voor alle Grand Prix in juli en augustus nu al invullen.