scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Geslaagde dag met Lost Boys, Jos alweer aan het werk

Gepubliceerd op 27 januari 2001 door Verstappen Info Page

Zeer geslaagd. Zo kan de dag genoemd worden die Jos Verstappen, Huub Rothengatter, Raymond Vermeulen, het personeel en enkele klanten van Lost Boys gisteren in Amsterdam hadden.
Nadat Jos donderdagavond terugkwam uit Barcelona werd hij om twee uur opgewacht in het kart-centrum van Bleekemolen. Daar werden verschillende races gereden: onder andere gewone kartraces, races op een oval, en een behendigheidsspel. Alle races werden, hoe kan het ook anders, gewonnen door Jos.


Jos voor aanvang van een van de kartraces

Aan het einde van de dag was er een spannende finale, en in de einduitslag was Jos (die startte vanaf de laatste plek) te vinden op de eerste plaats, gevolgd door Huub Rothengatter en Raymond Vermeulen. Zij deden afstand van hun prijzen, waardoor de oorspronkelijke nummers vier, vijf en zes uiteindelijk de prijzen in ontvangst mochten nemen. De prijsuitreiking werd verricht door Michiel Mol van Lost Boys. Na afloop was er een uitgebreid Thais/Japans buffet.


Michiel Mol reikt de prijzen uit

Jos, Huub en Raymond kregen van Lost Boys een erg mooi gelimiteerd horloge. Het was een heel gezellige, niet-formele dag, die absoluut voor herhaling vatbaar is.

Uitslapen was er voor Jos vanmorgen echter niet bij: hij moest in alle vroegte alweer met het vliegtuig naar Londen. Om 10 uur werd Jos namelijk in de fabriek van Arrows verwacht. Daar moest hij zich een stoeltje laten aanmeten voor de nieuwe Arrows A22. De bouw van deze nieuwe Arrows ligt overigens goed op schema. De verwachting is dat er op niet al te lange termijn een shakedown zal plaatsvinden. Vanavond vertrekt Jos alweer naar Barcelona, waar hij (onder voorbehoud) maandag weer zal testen.