scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jordan presenteert EJ11

Gepubliceerd op 16 januari 2001 door Verstappen Info Page

Na een teleurstellend 2000-seizoen prestenteerde Jordan vandaag de bolide voor het nieuwe seizoen. De sobere presentatie vond plaats in de fabriek van Jordan.
In 2000 werd Jordan zesde in het constructeurskampioenschap, na een succesvol 1999. Toen bezetten zij de derde plek in dat kampioenschap. Dit jaar moet het allemaal weer beter gaan. Voor het eerst wordt Jordan dit jaar voorzien van een fabrieksmotor van Honda, en ook de continuiteit van het Bridgestone-rubber moet ze gaan helpen.
Ondanks het vertrek van enkele sleutelfiguren binnen het team, waaronder Mike Gascoyne en Mark Smith, blijft Eddie Jordan vol vertrouwen: "We hebben het management geherstructureerd, en bijna 50 mensen aan het team toegevoegd, en het team is nog nooit zo hecht en vastberaden geweest als nu". Ook de coureurs stralen veel zelfvertrouwen uit. Heinz-Harald Frentzen verwacht dat het team verder kan gaan waar het eind 1999 gebleven was, aangezien de wagen weer betrouwbaar zou zijn. Of Frentzen en Trulli inderdaad weer met Ferrari en McLaren kunnen meestrijden kunnen we zien vanaf de eerste Grand Prix op 4 maart in Melbourne.


De nieuwe Jordan EJ11