scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Arrows onthult driezitter

Gepubliceerd op 12 januari 2001 door Verstappen Info Page

Tijdens de Autosport Show in Birmingham in Engeland heeft Arrows een revolutionaire driezits Formule 1 auto onthult. Het team uit Leafield "heeft veel geleerd van het tweezitter programma maar hoopt dat de ervaringen die passagiers in de driezitter gaan beleven nog veel beter worden. Met de driezitter krijgen passagiers een veel beter zicht dan de tweezitter, terwijl de snelheid in de buurt van de 360 kilometer komt.


De Arrows AX3

Arrows heeft een exclusieve overeenkomst met het circuit van Silverstone getekend voor het rijden met de Arrows AX3 waarbij het circuit het Arrows team het de mogelijkheid geeft om gedurende 13 dagen op het asfalt van het Grand Prix circuit te kunnen rijden.


Alle ruimte benut

Huw Morgan, commercieel directeur bij Arrows, vindt het driezitters concept "zeer opwindend en waarschijnlijk dat onze senioren rijders achter het stuur kruipen om zo de diverse passagiers rond te rijden. Er zijn plannen om de leden van de Arrows supporters club als eersten de mogelijkheid te geven om als passagier mee te rijden. De plannen hierover moeten wij nog afronden maar waarschijnlijk gaan alle namen in een tombola en de gelukkige winnaars krijgen een rit in de AX3 aangeboden".