scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos op Speed & Design

Gepubliceerd op 29 november 2000 door Bianca Zoon

Kom allemaal naar Speed & Design, want Jos is op donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag op de beurs aanwezig. De fanclubleden moeten hun speciale kortingskaart (Eén kaart per lid.), zeker niet vergeten want die is geld waard. Aan de rechterkant van deze kaart zit een strookje die je kunt afgeven op de stand van de fanclub in hal 12. Jos trekt er zaterdag in de namiddag, na de RTL 5 commentaarwedstrijd die hij jureert, tien stroken uit. De tien strookjes zijn goed voor tien superprijzen, waaronder de raceoverall van Jos, een helm, racehandschoenen, een Favre Leuba JV horloge, een Grand Prix-reis en nog veel meer.

De overall van Jos

Als je zelf niet op zaterdagmiddag aanwezig bent, maar je hebt wel een prijs gewonnen, dan wordt deze opgestuurd. Mensen die op zondag naar de beurs komen maken geen kans meer op prijzen, maar krijgen wel F 15,- korting bij entree en bij afgifte van het strookje bij de Fanclub een poster en een pin. Als primeur zijn tijdens de beurs de Arrows modelauto 1:43, het jaarboek van Jos en de kalender exclusief op de stand van de Fanclub te koop.

Niet alleen Jos en de fanclub zijn op Speed & Design aanwezig, maar ook wij van het VIPteam zijn op de beurs te vinden. Vanuit Utrecht zullen wij de site dagelijks updaten met de laatste nieuwtjes, foto's en videofragmenten. Uiteraard ben je welkom om vragen over de site te stellen, of een gezellig praatje.

De Speed & Design beurs is een sprankelende mix van snelle auto's, geraffineerd design en spectaculaire actie. Nieuw op de beurs is een landenthema en als eerste komt Italië aan bod. Adembenemende Ferrari's, Maserati's, Lamborghini's, de Bugatti EB110 Supersport en andere designtoppers zijn te bewonderen. Verder zijn er nog veel meer sensationele activiteiten, spetterende podiumacts, interactieve games, live tv-opnamen en de Arrows Formule 1 auto.

Speed & Design in Jaarbeurs Utrecht
Donderdag 30 november t/m zondag 3 december.
Openingstijden: donderdag en vrijdag van 14.00 - 22.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 - 18.00 uur