Reactie van Jos uit Maleisië

Gepubliceerd op 22 oktober 2000 door

Zojuist hebben we de eerste reactie van Jos uit Maleisië ontvangen. "Het was een van de beste races voor mij van het seizoen. Ik had een prima start en kon direct een aantal plaatsen goed maken. Ik verremde me in de eerste ronde, waardoor ik spinde, en achteraan kwam te liggen. De auto was echter prima, en ik kon een aantal mensen op de baan inhalen.

Na een inhaalrace als tiende gefinished

De strategie om 1 keer te stoppen bleek voor ons de juiste te zijn, hoewel de laatste twee ronden voor mijn stop de voorbanden helemaal op waren en ik alle kanten op gleed. Na mijn stop kon ik weer aan een opmars beginnen die helaas stokte op de 8ste plaats achter Wurz. Als je echter nagaat dat Wurz als 5de was gestart, dan mogen we niet ontevreden zijn. Helaas begaf 2 ronden voor het einde de 5de versnelling het vanwege een hydraulisch probleem, waardoor ik nog twee plaatsen verloor. Al met al ben ik erg tevreden".

Jos onderweg

Jos wordt momenteel onderhanden genomen door fysiotherapeut Simon Jones, en daarna volgt nog een "end of season" afscheidsborrel met het complete Arrows team.