scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Door een probleem met het luchtdruksysteem van de versnellingsbak heeft...

Gepubliceerd op 10 mei 1997 door

Door een probleem met het luchtdruksysteem van de versnellingsbak heeft Jos in de tweede sessie, van 10.15 tot 11.00 uur maar zeer kort kunnen rijden en heeft zijn mooie tijd van de eerste sessie dus niet kunnen verbeteren. In de gecombineerde lijst van vanochtend kwam Jos daarom niet verder dan een 18e tijd (1:21.124). Salo heeft zijn tijd nog wel iets kunnen verbeteren tot 1:20.516, goed voor een 15e plek. Uiteindelijk was Heinz-Harald Frentzen vanochtend de snelste man met 1:18.370, op de hielen gezeten door Fisichella (!), Villeneuve, Hakkinen, Alesi en Coulthard.

Herbert vliegt na 9 minuten achterwaarts de vangrail in en rijdt zijn achtervleugel eraf. Negen minuten voor het einde parkeert Magnussen zijn auto aan het einde van het rechte stuk en in de laatste minuten rijdt Berger van de baan af bij het zwembad. Het weer is onveranderlijk zonnig en het is inmiddels 18 °C geworden in Monaco. Een compleet overzicht van de tijden vind je op onze seizoen pagina.

Het plan van het Tyrrell team voor de kwalificatiesessie van vanmiddag is dat Jos met de tussenmotor, de ED 4 1/2 rijdt. De kwalificatiesessie wordt vanmiddag gehouden van 13.00 tot 14.00 uur en wordt live uitgezonden op RTL4.

Ook dit weekend rijdt Jos weer rond met ons Internet-adres op zijn helm
Copyright Peter van Egmond