Nog meer problemen voor Prost

Gepubliceerd op 25 juli 2000 door

Alain Prost moet zich afvragen wat hij verkeerd gedaan heeft om alle misère die hem dit jaar overkwam te verdienen. Na het eerder vandaag aangekondigde vertrek van Peugeot kreeg hij er nog een probleem bij. Jean Alesi, de nummer een rijder voor het Prost Grand Prix team heeft namelijk verkondigd dat hij er over denkt zijn carrière te beëindigen. Recentelijk was Alesi nog overeengekomen zijn contract met een jaar te verlengen. Niet omdat hij nog steeds dacht dat een overwinning er in zat maar eigenlijk alleen maar uit loyaliteit met zijn goede vriend Alain Prost.

De druppel die de emmer deed overlopen was het nieuws dat Prost Grand Prix officieel te koop is. Meer nieuws over deze lopende verkoop wordt waarschijnlijk dit komende weekend tijdens de Duitse Grand bekend gemaakt.

Alesi's probleem met collega Nick Heidfeld is ook iets waar Alesi nog steeds woedend over is. "Hij is een arrogante jongen en ik vind dat hij niet zo over mij kan spreken. Ik hielp hem altijd, iets dat min of meer normaal is voor een meer ervaren rijder bij een debutant. Die samenwerking is nu volledig voorbij; tijdens de Franse Grand Prix reed hij mij al een keer in de wielen en bij de Oostenrijkse Grand Prix deed hij er nog een schepje bovenop. En ik denk dat hij echt droomt door te zeggen dat hij tijdens de Grand Prix van Oostenrijk sneller was dan ik" aldus de heethoofdige Frans-Siciliaan.