De uitslag van de prijsvraag, met dit keer een...

Gepubliceerd op 28 april 1997 door Verstappen Info Page

De uitslag van de prijsvraag, met dit keer een recordaantal van 1273 deelnemers, is bekend. De winnaar is Jan Cobbenhagen. Jan heeft net als nummer 2, Milton van Veldhuizen een jaarabonnement op F1 Racing gewonnen. Nummers 3 t/m 5 zijn Arnout van Veen, Hielke de Vries en Martijn Marijnis. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

Damon Hill heeft een uitgestelde schorsing voor 1 race gekregen omdat hij verantwoordelijk wordt geacht voor zijn botsing met Shinji Nakano in ronde 12 van de Grand Prix van San Marino. Hill's schorsing wordt in werking gesteld als hij in Monaco weer een overtreding begaat. "Ik ben boos," zei Hill na de race. "Het was een ambitieuze zet, maar hij hield me al een ronde lang af. Ik was hard bezig om mijn weg door het veld naar voren te banen. Ik zag een gat en dook erin, maar hij draaide naar binnen en dat was het einde."

Nakano: "Hill reed gewoon van achter bij me naar binnen bij de laatste chicane. Ik zag hem in mijn spiegels maar toen ik de bocht in draaide raakte hij hard de linker achterkant van mijn auto."

Het gerucht gaat verder dat diezelfde Shinji Nakano misschien de bons krijgt van zijn teambaas. Alain Prost ontmoet volgende week in Monaco de president van Mugen-Honda om de toekomst van Nakano te bespreken. Alain schijnt erg ongelukkig te zijn met de prestaties van de Japanse protege en toekomstige schoonzoon van Honda president Hirotoshi Honda vergeleken met die van Olivier Panis.