scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Een weekend om snel te vergeten

Gepubliceerd op 04 juni 2000 door

Na de race hadden wij vanuit Monaco contact met een toch best wel teleurgestelde Jos. Hoewel het onder de warme omstandigheden niet makkelijk racen was vertelde hij na afloop nog redelijk fit te zijn.

Jos raakt de muur

"Het zat ons het hele weekend niet mee. Tijdens de trainingen het afgelopen weekend hadden we de hele tijd last van onderstuur, maar tijdens de race was dat totaal anders. Dat ik ineens veel overstuur had was een complete verrassing. We hebben ook nog geen idee waar het vandaan komt. Tijdens de race had ik ook nog een remprobleem en wilde de auto niet goed stoppen waardoor het ontzettend moeilijk was om de auto op de baan te houden."

Jos stapt ongedeerd uit

Op onze vraag hoe het kwam dat hij spinde vertelde Jos, "Ik weet het werkelijk niet. Ik reed daar de hele wedstrijd op dezelfde manier maar ineens knalde de auto vanachter uit en toen was het gebeurd. Al met al is het een weekend om heel snel te vergeten." Aanstaande donderdag test Jos overigens op het circuit van Monza voordat hij naar het circuit van Zandvoort komt voor de demo.