Veel nieuws uit Argentinië: De auto's van Jos en Mika...

Gepubliceerd op 10 april 1997 door Verstappen Info Page

Veel nieuws uit Argentinië: De auto's van Jos en Mika zullen dit weekend zijn uitgerust met een extra vleugel aan beide kanten voor meer downforce. Het bijzondere van de vleugels is is dat ze zijn gemonteerd ter hoogte van de coureur, 1 poot van de vleugel rust op de cockpitrand en 1 poot van de vleugel rust op de side pot. De vleugels staan ter hoogte van de helm, zodanig dat de coureur er net onder door kan kijken.

Wat we zelf heel erg leuk vinden is dat Jos onze site dit weekend extra gaat sponsoren: Op de bovenrand van de vizier van zijn helm staat dit weekend het adres van onze site. We willen het Tyrrell team hier heel hartelijk voor bedanken, ze staan het plekje af ten koste van hun eigen site, en we zijn zelf natuurlijk erg trots dat Jos hiermee rond rijdt. Nu maar hopen dat Jos een beetje in beeld komt.

Huub Rothengatter heeft zich in de tussentijd met levensgevaarlijke sporten bezig gehouden. Met het golfen heeft hij een spier in zijn rug verrekt en gaat nu door het leven als de klokkenluider van de Notre Dame. Jos vermaakte zich in de tussentijd een aantal dagen in een Club Med resort op het eiland Itaparica, 1 uur per boot van Salvador de Bahia in Noord-Oost Brazilië. Jos wil bij deze Club Med en Varig, Brazilian Airlines, bedanken.

De weersvoorspelling voor Buenos Aires dit weekend geeft een wisselend beeld te zien. Voor zaterdag is regen voorspeld en een maximum temperatuur van 21 °C. Op zondag moet het weer wat beter worden, redelijk zonnig en een maximum temperatuur van 23 °C.

Je kunt nog met onze prijsvraag meedoen door zo goed mogelijk de uitslag van de GP van Argentinië te voorspellen. Inzendingen worden nog geaccepteerd tot a.s. vrijdagmorgen 12.00 u.

Williams heeft het samenwerkingscontract met Rothmans vlak voor de GP van Argentinië met 1 jaar verlengd tot 1998. Villeneuve heeft ook net zijn contract met Williams t/m 1998 verlengd en verdient naar verluidt 10 miljoen dollar.