scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Verslag van een razende reporter uit Barcelona.

Gepubliceerd op 26 april 2000 door Jo Vleugels

Je hebt Jos Verstappen fans en je hebt Jos Verstappen fans die het ene met het andere weten te combineren. Bartus G., welbekend onder de mensen die regelmatig het forum op deze site bezoeken, was vandaag aanwezig tijdens de tests op het circuit van Barcelona in Spanje.

Jos in de pits.
foto Bartus G.

Bartus die de baan van Allard Kalff als pitreporter ambieert was vandaag dan ook stage gaan lopen in de warme Spaanse zon. Uiteraard kwam Bartus ook Jos tegen en vroeg hem of er op het einde van de dag nog met een kwalificatietrim gereden zou worden en daarmee 1.19 zou kunnen rijden. Jos vertelde echter dat het hiervoor veel te warm zou worden.

Even pauze.
foto Bartus G.

Verder meldde Bartus:"Button moest steeds bij pionnetjes stoppen om zijn pitsstop te oefenen, BAR reed met grote stalen beugels rondom de wielen om de invloed van de druk van de band en de slijtage op het weggedrag exact te kunnen meten. Minardi en Arrows waren de enigen met 1 auto. McLaren en Ferrari schoven telkens grote schermen voor hun pit als er een auto binnen kwam, de rest niet. Irvine was ongelofelijk chagerijning toen ik vroeg wanneer hij ging trouwen." Aldus Bartus G. Het VIPteam wil hem bij deze bedanken voor zijn snelle bedrage en mooie foto's. Later vandaag hopen we nog contact met Jos te hebben over de verlopen test van vandaag.