scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Michael Schumacher toch in Maleisië aan de start

Gepubliceerd op 08 oktober 1999 door Verstappen Info Page

Michael Schumacher zal volgende week toch aan de start verschijnen voor de grote prijs van Maleisië en Japan. Eerder deze week werd bekend gemaakt dat Mika Salo het seizoen bij Ferrari zou afmaken echter na intensief testen van deze week heeft de Duitser besloten om gedurende de laatste twee races alles uit de kast te halen om Ferrari alsnog een kampioenschap te geven.

Schumacher bleek al redelijk hersteld van zijn beenbreuk die hij opliep tijdens de grote prijs van Engeland. Een te grote achterstand in zijn conditie deed hem eerder besluiten niet meer aan de start te verschijnen maar in de afgelopen dagen verbeterde hij zelfs het ronde record op Mugello en reed vele kilometers.

Eddie Irvine kan de hulp van Michael goed gebruiken in zijn strijd om het WK met Mika Häkkinen, Heinz Harald Frentzen en David Coulthard. Met name de technische inbreng van Schumacher moet het extra zetje in de rug geven waarbij het spannend wordt om te zien of de ex wereldkampioen bereid is ruim baan te maken voor de fanatieke Ier. In ieder geval betekent de terugkeer van Schumacher een vroegtijdig einde van het seizoen voor Mika Salo. De Fin heeft verdienstelijk gereden voor Ferrari wat hem een stoeltje bij Sauber opleverde en kan nu eindelijk op huwelijksreis.