scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Unieke Max Orange Cap nu verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 02 juni 2020 door Niels Hendrix

Goed nieuws voor fans van Max Verstappen: je kunt nu in het bezit komen van de Limited Edition Max Orange Cap. Dit is een nieuwe - speciale - driver cap van Max van dit jaar en slechts beperkt verkrijgbaar.

Alleen met een actiecode die je bij Jumbo kunt scoren, kun je de Max Orange Cap kopen voor €19,95 (excl. verzendkosten). Er is keuze uit een gebogen of rechte klep en de cap is verkrijgbaar voor volwassenen en kids. Actiecodes krijg je van woensdag 27 mei t/m dinsdag 9 juni 2020 bij Jumbo. Maar let op, want: op is op. Check hier hoe deze actie werkt: Jumbo.com/maxcap

Ga daarna snel met je actiecode naar Verstappenshop.nl om deze exclusieve Max Orange Cap te bemachtigen, zodat je Max thuis vanaf de bank in stijl kunt aanmoedigen als hij de GP in Oostenrijk rijdt.

Combi deal: 33% korting op Red Bull Racing Teamline 2020!
Als jij een Max Orange Cap scoort, doet Verstappenshop.nl daar nog een schepje bovenop: je ontvangt zodra je de oranje 2020 driver cap in je winkelmandje hebt liggen, namelijk tevens 33% korting op de Red Bull Racing Teamline collectie van dit jaar!

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je dan ook nog €2,80 korting op de verzendkosten en als je meer dan €75,- besteedt, zijn de verzendkosten zelfs helemaal gratis!

De Max Verstappen store in Swalmen is elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op elke woensdag, donderdag en vrijdag is de winkel van 13.30 tot 17.30 uur geopend.

Let op: deze kortingen gelden alleen bij online bestellingen via Verstappenshop.nl.

Tenslotte willen we je erop attenderen dat Verstappenshop.nl iedere maand een door Max gesigneerd item onder al haar nieuwsbriefabonnees verloot! Klik hier om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief van Verstappenshop.nl.