scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Nu verkrijgbaar: het 1:2 schaalmodel van de 2020 helm van Max

Gepubliceerd op 29 april 2020 door Niels Hendrix

Een week voor de testdagen in Barcelona presenteerde Max Verstappen zijn nieuwe 2020 helm, welke in Australië helaas niet gebruikt werd. Het ziet er echter naar uit dat Max in juli wel weer zijn helm op z’n hoofd kan zetten, wanneer het Formule 1-seizoen hopelijk van start gaat.

Via Verstappenshop.nl is nu een 1:2 schaalmodel beschikbaar van de helm die Max gedurende het Formule 1-seizoen 2020 draagt. Deze opvallende witte helm is voorzien van gouden en fel oranje accenten. De helm heeft een gekleurd spiegelend vizier en vier luchthappertjes. De doorzichtige kinspoiler wordt los bijgeleverd in de doos en is makkelijk op de helm aan te brengen door middel van een plakrand. Uiteraard is de helm voorzien van alle logo’s en deze wordt geleverd in een beschermtasje in een bijpassende verpakking. Net als de echte helm van Max, is dit schaalmodel geproduceerd door Schuberth.

Maak kans op een gesigneerde 1:2 Max Verstappen 2020 helm
Verstappenshop.nl heeft 33 stuks van de 1:2 helm 2020, die door Max persoonlijk gesigneerd zijn. Bestel nu de 2020 helm en wie weet ben jij één van de 33 gelukkigen die een gesigneerd model ontvangt!