scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Scoor een door Max gesigneerde 2020 cap in een van de combi pakketten!

Gepubliceerd op 24 april 2020 door Niels Hendrix

Max Verstappen is er in Monaco eens goed voor gaan zitten en heeft 2020 stuks van zijn 2020 Driver Cap van een handtekening voorzien. Dat kostte hem een paar uur van zijn tijd, een paar viltstiften en een paar blikjes Red Bull. Maar jij kunt nu de trotse bezitter van een persoonlijk gesigneerde cap worden door deze unieke kans te pakken en een van de combi pakketten te bestellen.

Er is een vijftal verschillende combi pakketten samengesteld, voor heren, dames en kids. Deze combi pakketten inclusief door Max gesigneerde 2020 cap zijn beperkt beschikbaar en alleen verkrijgbaar via Verstappenshop.nl. Daar is overigens nog t/m dinsdag 28 april gratis verzending bij orders vanaf €49,95. (Vanwege Koningsdag vindt verzending pas vanaf dinsdag 28 april plaats.)

Tenslotte willen we je erop attenderen dat Verstappenshop.nl vanaf deze maand iedere maand een door Max gesigneerd item onder al haar nieuwsbriefabonnees verloot! Klik hier om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief van Verstappenshop.nl.