Max met wildcard aan de start in Supercars Eseries

Gepubliceerd op 13 april 2020 door Niels Hendrix

Max Verstappen zal namens Red Bull uitkomen in de tweede ronde van de Supercars All Stars Eseries. Hij zal aanstaande woensdag met een wildcard en in een Holden Commodore aantreden in de tweede ronde van de Australische Supercars Eseries. Getooid met nummer 33 zal Max z’n virtuele auto een gelijkende livery hebben als zijn 2020 Aston Martin Red Bull Racing Formule 1-auto.

Ondanks dat de Supercars bolides niet Max z’n eerste keus zijn op het iRacing platform, heeft Max er zin in: “Ik kijk uit naar deze race. Het wordt een uitdaging, omdat ik nog niet zoveel op de sim heb geracet met deze auto, maar ze zijn in het echt heel cool. We racen altijd samen met de Supercars in Melbourne, dus het wordt interessant om te zien waar ik sta ten opzichte van alle gewoonlijke coureurs.”

Max vervolgt: “Ik heb de Supercar nu een paar keer geprobeerd op iRacing en het is een erg lastige auto om onder de knie te krijgen. Hopelijk kunnen we voor Red Bull een mooi resultaat neerzetten. Het wordt vast leuk om tegen de andere V8 coureurs te racen.”

De online races van Max in de BP Supercars All Stars Eseries zijn live en gratis te bekijken via Red Bull TV en Twitch: https://www.twitch.tv/supercarschampionship/
En tevens live op Ziggo Sport Racing. De tweede ronde begint aanstaande woensdag 15 april om 11.00u Nederlandse tijd.