scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Damon Hill maakt seizoen af bij Jordan

Gepubliceerd op 14 juli 1999 door

Damon Hill heeft vandaag laten weten dat hij de rest van het seizoen zal afmaken bij het team van Jordan. Tijdens een vakantie in Spanje met zijn familie is Damon tot zijn besluit gekomen na zijn goede optreden op Silverstone.

De beslissing van Hill houdt automatisch in dat Jordan voorlopig geen gebruik hoeft te maken van de diensten van Jos Verstappen. Hoewel hiermee een vroegtijdige terugkeer in de Formule 1 voorlopig is uitgesteld blijven zowel Jos als Huub Rothengatter positief over de gebeurtenissen van de afgelopen tijd: "De definitieve beslissing heeft steeds bij Damon Hill gelegen, dus we wisten dat dit zou kunnen gebeuren. We zijn juist blij om te zien dat een topteam als Jordan Grand Prix bij een eventuele rijderswissel toch een beroep doet op Jos Verstappen. We zullen in ieder geval niet stil blijven zitten en ook dit voorval met Jordan is weer een bewijs dat Jos nog steeds bij menig team in de picture is" Aldus Huub Rothengatter.

Ook Jos blijft ondanks de teleurstelling positief na zijn korte avontuur bij Jordan: "Het mag duidelijk zijn dat het toch een grote teleurstelling is want ik keek uit naar de mogelijkheid om in een top 3 team mijzelf te bewijzen tijdens een GP weekeinde. De test op Silverstone was in ieder geval prima verlopen en op de stuurpositie na was ik bijzonder tevreden met de auto. Met name de belangstelling van niet alleen Jordan maar ook van de vele fans doet mij nog steeds erg goed".

In afwachting van het besluit van Damon Hill had de fanclub reeds een nieuwsbrief voorbereid die vandaag verstuurd is. Deze nieuwsbrief is full color met behalve uitvoerig commentaar van Huub Rothengatter en Jos Verstappen tevens diverse exclusieve foto's van Jos in de Jordan. Deze nieuwsbrieven worden exclusief aan de leden van de fanclub verstuurd, dus wil je ook op de hoogte blijven van alle ins en outs van Jos, word dan lid van de fanclub.