scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Vierde tribune in Oostenrijk: Max Verstappen Start-Finish Tribune!

Gepubliceerd op 04 februari 2020 door Niels Hendrix

De Grand Prix van Oostenrijk kleurt sinds enkele jaren oranje door de tienduizenden Nederlandse fans, die naar de Red Bull Ring afreizen om daar op de Max Verstappen Tribunes hun Nederlandse Formule 1-held aan te moedigen. In 2020 zal dat niet anders zijn en hopelijk weet Max net als in 2018 en 2019, toen hij zegevierde, weer voor sensatie te zorgen en het oranjefeest compleet te maken.

De eerste twee Max Verstappen Tribunes in het Oostenrijkse Spielberg zijn al een flinke poos uitverkocht en de verkoop van de derde Max Verstappen Tribune gaat erg hard. Maar Verstappen Travel heeft de hand weten te leggen tickets voor een van de laatst beschikbare tribunes: die langs het rechte stuk met zicht op het begin van de pitstraat!

Vanaf nu zijn kaarten beschikbaar voor deze vierde Max Verstappen Start-Finish Tribune op de Red Bull Ring! Bestel je ticket voor Start-Finish Tribune en neem plaats op één van de (overdekte) stoelen op de secties A, B of C, op korte loopafstand van de F1 Village met F1 Fan Zone.

Net zoals bij alle tickets voor de Max Verstappen Tribunes ontvang je hierbij een Premium Box met exclusieve inhoud en oranje support t-shirt. Bovendien maak je kans op een unieke Paddock Tour met bezoek aan de Red Bull Racing pitbox.

Max Verstappen Tribune in België
Als je Max iets dichter bij huis aan wil moedigen dan boek je een ticket voor de Max Verstappen Tribune tijdens de GP van België. Ook hier krijg je toegang tot een tribune met een genummerde zitplaats.

Bepaal je liever zelf vanuit welke positie je het weekend beleeft, dan kun je bij Verstappen Travel een Brons ticket kopen voor de GP van België. Bij Verstappen Travel ontvang je bij je Brons ticket ook een exclusief oranje support t-shirt!

Voor meer informatie of vragen, zie www.verstappentravel.nl!