scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Braziliaanse GP bekend!

Gepubliceerd op 18 november 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de twintigste ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel een 1:43 schaalmodel - Max Verstappen RB12 Brazilië - te winnen! Er dongen 492 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Abu Dhabi, de laatste van het jaar, is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Brazilië moest worden voorspeld. In de 61e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:10.862 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:10.863 zat Benjamin daar maar 1 duizendste van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag.  

“Wat ontzettend gaaf, erg tof!”, reageert Benjamin blij. Hij kijkt Formule 1 sinds Jos debuteerde. “Een mooie tijd, waarin Jos altijd op de grens reed. Ik heb hem ook nog gevolgd toen hij later A1GP reed, dat waren ook spectaculaire races in landenteams. Erg leuk!”

Sinds Max in de Formule 1 actief is, volg de prijswinnaar hem op de voet. Hij vervolgt: “Dat is natuurlijk genieten geblazen in de Formule 1. Max rijdt altijd op het scherpst van de snede en dat moet hij vooral ook blijven doen. Hij zorgt voor de nodige opschudding en rijdt fantastische resultaten.”

“De race in Brazilië in 2016 was legendarisch. Die van gisteren was ook prachtig!” Benjamin besluit: “Ik hoop echt dat Max in mei 2020 de race op Zandvoort ook op zo'n manier op zijn naam schrijft, dat zou fantastisch zijn.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!