Ook dit seizoen weer een vertrouwd gezicht in de formule...

Gepubliceerd op 26 februari 1997 door Jo Vleugels

Ook dit seizoen weer een vertrouwd gezicht in de formule 1:


Vandaag heeft de Tyrrell Racing Organisation een nieuwe sponsor-overeenkomst met ICL bekend gemaakt. ICL is een van de meest vooraanstaande informatie technologie bedrijven. Met de deal verzekert ICL zich van een duidelijke aanwezigheid op de Tyrrell-Ford 025 auto's, op de overalls en op de helmen van de Tyrrell coureurs, Jos Verstappen en Mika Salo.

ICL is een vooraanstaand Europees bedrijf, op dit moment actief in ongeveer 80 landen en levert geintegreerde systemen en dienstverlening waarmee de ze prestatie van haar klanten wil verbeteren. De belangrijkste systeem- en service-onderdelen van het bedrijf zijn ICL Retail, ICL Enterprises en ICL Sorbus. ICL's expertise zal ook bijdragen aan de prestatie van het team uit Ockham doordat zij innovatieve IT-produkten en diensten gaat integreren met bestaande systemen bij Tyrrell.

Tijdens de shake-down test van de, inmiddels drie, Tyrrell-Ford's vandaag op Silverstone waren de logo's al op de auto zichtbaar. De neus is nu zwart met een wit ICL logo erop. Het logo staat verder op de airbox, de helmen van de rijders en op hun pakken. Elke rijder reed vandaag in zijn eigen auto en de shake-down van de drie auto's verliep voorspoedig. Jos vertelde ons dat hij erg uitkeek naar de eerste race in Australie, wij ook!