scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max geniet van LA show run op Hollywood Boulevard: 'Geweldig'

Gepubliceerd op 31 oktober 2019 door Niels Hendrix

Op woensdag namen Max Verstappen, Alex Albon en Christian Horner een omweg van Mexico naar Austin om Hollywood aan te doen voor het F1 Live fan festival in Los Angeles. Beide Aston Martin Red Bull Racing-coureurs kwamen naar Hollywood Boulevard, waar ze vergezeld werden door Daniel Ricciardo (Renault) en Valtteri Bottas (Mercedes), voor een middag vol Formule 1-geweld.

Na de nodige media interviews togen Alex en Max naar de crew die de RB7 show car in gereedheid bracht en iets na drieën stuurde Max de tweevoudig titel winnende auto de straten op, waar duizenden fans zich hadden verzameld.

De baan op Hollywood Boulevard werd gekenmerkt door een speciale zone voor donuts recht voor het iconische Grauman’s Chinese Theatre en voor de camera’s van de Jimmy Kimmel Show. Max ging los met een banden oprokende serie van donuts, tot grote waardering van het publiek.

Max sloot de spectaculaire middag af met een tweede run met nog meer burnouts en donuts. Zijn laatste run bestond ook uit een geweldig driedubbel optreden samen met Ricciardo en Bottas voor het Hollywood Roosevelt hotel.

“Het was erg bijzonder”, liet Max na afloop weten. “Het was erg gaaf om een show run te doen in LA en om die op Hollywood Boulevard te hebben was geweldig. Het was ook mooi dat er zoveel publiek gekomen was om het mee te maken.”

“Ik ga altijd graag naar USA”, voegde hij toe. “Ik ben hier zelfs geweest voor mijn vakantie, dus het is goed om weer terug te zijn. En natuurlijk is het nog beter als dat in een Formule 1-auto kan.”

Prijsvraag GP USA: win het grijze Max Verstappen vest met capuchon!