Prijswinnaar Mexico bekend!

Gepubliceerd op 28 oktober 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de achttiende ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, vielen een oranje Max Verstappen t-shirt met oranje Max Verstappen driver cap (curved) te winnen! Er dongen 530 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van USA is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Mexico moest worden voorspeld. In de 65e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:20.406 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:20.423 zat Rob Hameleers daar maar 17 duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag.  

“Wat super gaaf!”, reageert de prijswinnaar enthousiast. Hij blijkt het Verstappen-virus over gedragen te hebben gekregen van zijn vader, die een grote fan van Jos was. “Als klein mannetje is het mij toen met de paplepel ingegoten. Max volg ik dus ook al jaren. Ik heb inmiddels een paar Grands Prix bezocht, waarvan de winst op Hockenheim afgelopen jaar echt genieten was.”

Zo zat Rob ook zondagavond voor de buis voor de Mexicaanse Grand Prix. “Helaas had Max gisteren het geluk niet aan zijn zijde”, constateert hij. “Ik hoop dat de Red Bull-auto volgend jaar op elk circuit competitief kan zijn. Aan Max zal het in ieder geval niet liggen.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!