Alleen nog in oktober: 10% vroegboekkorting op Brons tickets Spa 2020!

Gepubliceerd op 22 oktober 2019 door Niels Hendrix

Tienduizenden Nederlanders reizen elk jaar af naar onze zuiderburen om live aanwezig te zijn bij de Belgische Grand Prix op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. Max Verstappen beschouwt het als een thuisrace en het uitdagende Spa is bovendien zijn lievelingscircuit.

Natuurlijk staat er in 2020 ook weer een enorme Max Verstappen Tribune bij Pouhon, maar dit jaar zijn er voor het eerst via Verstappen Travel ook zone Brons tickets voor het staanplaatsgedeelte op Spa-Francorchamps verkrijgbaar.

Alleen bij Verstappen Travel ontvang je bij je Brons ticket ook een oranje support t-shirt! Op de Brons tickets voor zowel volwassenen als kids geldt t/m 31 oktober 2019 bovendien een vroegboekkorting van 10%, dus bestel nog snel via www.verstappentravel.nl!

Net als dit jaar zijn er ook in 2020 officiële Max Verstappen Tribunes te vinden in Oostenrijk, Hongarije en België. Tienduizenden fans zullen via Verstappen Travel live aanwezig zijn om Max vanaf zijn eigen oranje gekleurde tribunes aan te moedigen. 

Bij tickets voor een van de Max Verstappen Tribunes ontvang je een Premium Box met exclusieve inhoud en je maakt kans op unieke prijzen, waaronder unieke Paddock Tours voor 2 personen, met een rondleiding door de F1-paddock en bezoek aan de Red Bull Racing pitbox!

Tot en met 31 december 2019 ontvang je op geselecteerde tribunes een vroegboekkorting van 10%, dus grijp snel je kans op www.verstappentravel.nl!