scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Singapore bekend!

Gepubliceerd op 23 september 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de vijftiende ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel een Red Bull Racing goodie pakket te winnen. Er dongen 510 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Rusland is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Singapore moest worden voorspeld. In de 56e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:45.176 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:45.147 zat Willem Vandenberg daar maar 29 duizendsten van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag.  

Willem blijkt een fervent Formule 1-liefhebber, die al vanaf begin zestigerjaren de sport volgt. Max volgt hij vanaf de eerste dag en dat was voor hem tijdens de wintertest op Jerez in Spanje. “Daarna was het aftellen naar het begin van Max z’n eerste Formule 1-seizoen en dan eindelijk kon Max laten zien dat hij een coureur in hart en nieren is. Eindelijk weer eens een Nederlandse coureur, maar niet zo maar eentje, want met zijn verrichtingen heeft hij iedereen verbaasd!”

Uiteraard werd ook de race in Singapore niet gemist, want bij Willem worden afspraken aangepast aan de Formule 1-kalender. “Deze laatste race komt voor mij in de categorie ‘wel leuk om te zien met mooie gevechten en tactieken’, maar zoals vaker ook met de teleurstelling over de prestaties van de RB15. Gelukkig is er het afgelopen jaar veel verbeterd, maar de andere teams hebben ook niet stilgestaan en dan is het jammer dat ze Max niet de auto kunnen geven waarin hij kan laten zien dat hij de absolute nummer 1 is.”

Willem vult tot besluit aan: “Max heeft net dat ietsje meer dan andere coureurs en juist dat is belangrijk om te winnen! Nu dan nog even een wagen bouwen waarin hij dat kan laten zien. Dat Max wereldkampioen wordt, is zeker. Alleen heb ik tot op heden daar aan toe moeten voegen ‘volgend jaar dan maar’!

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!