Eerste Verstappen Tribune Oostenrijk 2020 uitverkocht! Orange Mitte beschikbaar

Gepubliceerd op 23 september 2019 door Niels Hendrix

Net als dit jaar zijn er ook in 2020 officiële Max Verstappen Tribunes te vinden in Oostenrijk, Hongarije en België. Tienduizenden fans zullen via Verstappen Travel live aanwezig zijn om Max vanaf zijn eigen oranje gekleurde tribunes aan te moedigen. 

Bij het van start gaan van de Oostenrijkse Grand Prix, nu bijna drie maanden geleden, is ook de verkoop voor de overdekte Premium Nord tribune begonnen. Die is inmiddels al uitverkocht! Wel zijn er nog tickets beschikbaar voor de Max Verstappen Orange Mitte Tribune, nabij de stier, voor de race in Spielberg op 5 juli 2020. 

Je ontvangt bij je ticket een Premium Box met exclusieve inhoud en je maakt kans op unieke prijzen, waaronder unieke Paddock Tours voor 2 personen, met een rondleiding door de F1-paddock en bezoek aan de Red Bull Racing pitbox!

Ook zijn er tickets beschikbaar voor de Max Verstappen Tribunes in ons buurland België en ook voor Hongarije, dat onder de Nederlanders een populaire vakantiebestemming is, zeker begin augustus wanneer de Grand Prix bij Budapest verreden wordt.  

Tot en met 31 december 2019 ontvang je op geselecteerde tribunes een vroegboekkorting van 10%, dus grijp snel je kans op www.verstappentravel.nl!

Nieuw zijn de zone Brons tickets voor het staanplaatsgedeelte op Spa-Francorchamps in België. Bij Verstappen Travel ontvang je bij je Brons ticket ook een oranje support t-shirt! Op de Brons tickets voor zowel volwassenen als kids geldt t/m 31 oktober 2019 bovendien een vroegboekkorting van 10%, dus wacht niet te lang met bestellen.