Scoor een door Max Verstappen gesigneerde oranje driver cap

Gepubliceerd op 29 augustus 2019 door Niels Hendrix

Komend weekend kleurt Spa-Francorchamps oranje tijdens de ‘thuisrace’ van Max Verstappen. Zoals inmiddels gebruikelijk, heeft Max ook dit jaar weer speciaal voor de Grand Prix van België de oranje driver cap gelanceerd. De Oranje Max Verstappen Driver Cap is verkrijgbaar in twee varianten (curved en flat), voor volwassenen én kinderen.

"Zoals elk jaar hebben we een speciale oranje cap voor de Grand Prix voor België", licht Max toe. "Dit is wel de mooiste die ik voor Spa heb gehad, vind ik. Ja, zelf heb ik er ook een stem in. Ik ga niet iets dragen dat ik niet mooi vind."

Max heeft honderden exemplaren van de Oranje Max Verstappen Driver Cap Curved Adult gesigneerd, welke tijdens het weekend van de Belgische Grand Prix exclusief bij onze verkooplocaties bij circuit Spa-Francorchamps verkrijgbaar zijn.

Wil jij een gesigneerde cap bemachtigen? Wees er snel bij!

Alleen bij de Max Verstappen pop-up store én bij de Max Verstappen merchandise trailer bij circuit Spa-Francorchamps zijn de gesigneerde oranje driver caps verkrijgbaar. Voor deze locaties geldt:

  • alle dagen (van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september aanstaande) is een beperkt aantal gesigneerde caps beschikbaar, dus wees er snel bij, want OP = OP.
  • maximaal één gesigneerde oranje driver cap per persoon.

Er zijn tijdens de Belgische Grand Prix twee verkooplocaties bij het circuit Spa-Francorchamps:

Max Verstappen Pop-up store & Travel (La Source, Francorchamps)
Route du circuit 18
B-4970 Francorchamps
Google Maps locatie: http://tiny.cc/mvspa1

Max Verstappen Merchandise trailer (Les Combes, Malmedy)
50°25'42.3"N 5°58'44.3"E
Malmedy
Google Maps locatie: http://tiny.cc/mvspa2

Openingstijden (beide locaties)
Donderdag 29 augustus: 13.00 uur – 20.00 uur
Vrijdag 30 augustus: 08.00 uur – 20.00 uur
Zaterdag 31 augustus: 08.00 uur – 20.00 uur
Zondag 1 september: 06.00 uur – 18.00 uur

In de grote Max Verstappen Pop-up store bij La Source in Francorchamps (http://tiny.cc/mvspa1) is een Formule 1 Red Bull showcar van de RB14 te bewonderen, staan drie verschillende 2019 helmen van Max en kun je met hem op de foto in de photobooth. Uiteraard is het volledige assortiment aan Max Verstappen merchandise en Aston Martin Red Bull Racing producten daar verkrijgbaar en kun je er bovendien terecht voor smakelijke catering. De moeite van een bezoekje waard, tijdens je verblijf op Spa-Francorchamps!

Voor de meest actuele informatie en contact, zie: www.verstappenshop.nl/nl/gesigneerde-caps-2019