Prijswinnaar Britse Grand Prix bekend!

Gepubliceerd op 15 juli 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de tiende ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel een luxe Max Verstappen strandlaken met MV gymtas (t.w.v. van € 49,95) te winnen. Er dongen 492 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Duitsland is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Groot-Brittannië moest worden voorspeld. In de 45e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:29.272 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:29.267 zat Simone van Gelder daar maar 5 duizendsten van een seconde van af! Zij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Wat leuk dat ik het strandlaken gewonnen heb, dat gaat goed van pas komen op vakantie”, laat Simone weten. Ze blijkt het Formule 1-virus overgedragen te hebben gekregen van haar vader, zo vertelt ze. “Als er een Formule 1-wedstrijd gereden werd, zat mijn vader klaar om te kijken. Ik vroeg me altijd af wat er nou leuk was aan een paar auto's die achter elkaar aan rijden! Maar omdat mijn vader altijd keek en het dus op stond, ben ik ook gaan kijken.”

“Zodoende werd ook bij mij de interesse gewekt”, vervolgt Simone. “Zodra er nu een Grand Prix op tv is, kijken mijn vader en ik altijd samen. De ene keer bij hem thuis, de andere keer bij mij en soms op vakantie aan het zwembad. Dus dan komt het Max Verstappen strandlaken goed van pas!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!