Aston Martin Red Bull Racing met speciale James Bond 007 livery in Britse GP

Gepubliceerd op 11 juli 2019 door Niels Hendrix

Aston Martin Red Bull Racing rijdt ter ere van de 1007e Formule 1 race dit weekend in Groot-Brittannië met een speciale James Bond livery. Om het nummer dat verbonden is met de legendarische superspion ‘007’ te eren hebben het team en Aston Martin de krachten gebundeld met EON Productions, het bedrijf achter de James Bond films, om zo ‘007’ naar Silverstone te brengen.

De RB15’s van Max Verstappen en Pierre Gasly zullen enkele speciale toevoegingen een de livery hebben, zoals het iconische 007 logo, Bond nummerplaten op de achterzijde van de achtervleugels en een pitbox met graphics die geinspireerd zijn op de MI6 werkplaats van Q. De auto van Max zal de nummerplaten van de Aston Martin DB5 in Goldfinger (1964) krijgen, terwijl Pierre de Aston Martin V8 platen van The Living Daylights (1987) krijgt.

Aston Martin Red Bull Racing teambaas Christian Horner liet weten: “De kans om deze 1007e Formule 1-race samen met onze titelsponsor Aston Martin in Bond-stijl te vieren, was te mooi om te laten schieten. Het is erg gaaf om de wereld van James Bon hier tijdens de Britse Grand Prix, onze tweede thuisrace van het seizoen, te kunnen laten zien. Aston Martin is onlosmakelijk verbonden met Bond en zijn auto’s zijn ware iconen geworden, dus we kijken erg uit naar dit weekend op Silverstone.”

Aston Martin Lagonda voorzitter en CEO, Dr. Andy Palmer, voegde toe: “Aston Martin is trots op haar verbintenis met James Bond. We verheugen ons om dit langdurige partnership dit weekend te vieren tijdens de 1007e Formule 1 Grand Prix.”

Prijsvraag Britse GP: win het luxe Max Verstappen strandlaken met MV gymtas!