Prijswinnaar Oostenrijk bekend!

Gepubliceerd op 01 juli 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de negende ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel een 1:43 schaalmodel van Max z'n overwinning in Oostenrijk 2018 (t.w.v. € 79,95) te winnen. Er dongen 479 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Groot-Brittannië is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Oostenrijk moest worden voorspeld. In de 60e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:07.475 als zijn snelste rondetijd tijdens de race: de snelte ronde van iedereen. Met 1:07.467 zat Marco Bex daar maar 8 duizendsten van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

"Allereerst wil ik Max graag feliciteren met zijn overwinning in Spielberg!", steekt Marco van wal. Hij kijkt al jarenlang Formule 1 en na de carrière van Jos is hij Max gaan volgen sinds zijn F1-debuut bij Toro Rosso. "De laatste tijd begonnen de Formule 1-races eentonig en saai te worden. Tot afgelopen zondag uiteraard." De prijswinnaar vervolgt: "Max kwam bij de start niet weg wegens de anti-stall die in werking trad. Maar om dan vanaf de achtste positie naar de eerste plek te rijden, is echt geweldig. Het was een prachtige race! Ik denk dat iedere Formule 1 fan daar van genoten heeft."

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!