Prijswinnaar Frankrijk bekend!

Gepubliceerd op 24 juni 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de achtste ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel een oranje G-Star MAXRAW t-shirt en metalen VER sleutelhanger (t.w.v. in totaal € 49,90) te winnen. Er dongen 473 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Oostenrijk is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Frankrijk moest worden voorspeld. In de 38e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:34.162 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:34.164 zat Mia Brant daar maar 2 duizendsten van een seconde van af! Zij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

"Wat geweldig leuk dat ik gewonnen heb!", reageert Mia enthousiast. Ze blijkt al tientallen jaren een fervent volger van de Formule 1. "Ik kijk de Formule 1 al vanaf jongs af aan. Dat zijn inmiddels flink veel jaren, 45 alweer." Natuurlijk zat Mia ook voor de buis om de Franse Grand Prix te aanschouwen. "Ik vind dat Max het heel goed doet. Nu nog de juiste wagen en dan wordt hij zeker wereldkampioen, daar ben ik van overtuigd."

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!