Horner na Franse Grand Prix: 'Wederom een goede race van Max'

Gepubliceerd op 23 juni 2019 door Julien Lemmen

Het team van Aston Martin Red Bull Racing wist op voorhand dat het een lastig weekend zou worden op het Circuit Paul Ricard. Max Verstappen sleepte echter een knappe vierde plaats uit het vuur. Teamgenoot Pierre Gasly kende een lastige race en eindigde slechts als eflde.

Teambaas Christian Horner bliks terug op de Franse Grand Prix: “Het was wederom een goede race van Max. Het splitten van de Ferrari’s, was het maximale dat we vandaag konden doen. Met deze hitte zou het altijd een marginale éénstop-race worden en Max managede de situatie goed door als vierde te eindigen, zijn vijfde vierde plek van het jaar.”

“Pierre had een goede eerste stint op de zachte band en hij behield de achtste plek. De monteurs verrichtten een ongelofelijk snelle stop waarmee Pierre voor Daniel Ricciardo weer de baan op kwam. Helaas had Pierre op de harde banden weinig snelheid en hij viel daarom terug. P11 is een frustrerend resultaat dus we zullen alles aan de auto checken om er zeker van te zijn dat er geen verborgen problemen zijn.”