Prijswinnaars van de unieke Oostenrijkse race-items van Max Verstappen bekend!

Gepubliceerd op 21 juni 2019 door Niels Hendrix

De gelukkige prijswinnaars van unieke race-items van Max Verstappen, zoals zijn gesigneerde Oostenrijkse race overall en helm, alsmede de winnaars van Paddock Tours op de Red Bull Ring, zijn door Verstappen Travel, official travel partner van Max Verstappen, bekend gemaakt.

Fans van Max die via www.verstappentravel.nl een ticket aangeschaft hadden voor de Max Verstappen Premium (Nord) Tribune in Oostenrijk, waar volgende week de Grand Prix op het programma staat, maakten kans op exclusieve prijzen. Onder toeziend oog van een notaris zijn er achttien stoelnummers uitgeloot, waarvan twaalf winnaars samen met een metgezel een rondleiding door de Formule 1-Paddock krijgen, inclusief een bezoek aan de pitbox van Max. Dichterbij kun je niet komen!

Daarnaast zijn er zes originele race-items van Max verloot in de trekking uit de 3.055 zitplaatsen op de Max Verstappen Premium (Nord) Tribune in Spielberg, uiteenlopend van een balaclava, nomex top, handschoenen en raceschoenen tot de door Max gedragen en gesigneerde race overall en race helm uit Oostenrijk!

De laatste twee winnende stoelnummers werden door Max persoonlijk geloot tijdens het programma Formule 1 Café, dat elke vrijdagavond om 22.30 uur te zien is op Ziggo Sport. Dit item is te zien onderaan dit artikel. De in de studio aanwezige fans wisten hun emoties nog amper te bedwingen, toen ze verrast vernamen de winnaars te zijn van de race overall en racehelm, die bovendien door Max persoonlijk overhandigd gaan worden.

Overzicht van de winnende stoelnummers op de Max Verstappen Premium (Nord) Tribune in Oostenrijk 2019:

Sectie	Rij	Stoel	Prijs
A	4	9	Red Bull Racing race helm Max
C	11	23	Red Bull Racing race overall Max
B	4	62	Red Bull Racing race schoenen Max
B	9	34	Red Bull Racing handschoenen Max
A	2	86	Red Bull Racing nomex top Max
A	10	37	Red Bull Racing balaclava Max
A	9	13	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
A	5	60	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
A	6	91	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
A	13	82	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
B	13	9	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
B	13	45	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
B	8	21	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
B	3	54	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
B	6	82	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
C	11	4	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
C	4	14	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)
C	1	34	Paddock Tour met bezoek aan pitbox Max (2 pers.)

Winnaars dienen het originele ticket met het stoelnummer op de Max Verstappen Premium (Nord) Tribune Oostenrijk 2019 te kunnen overleggen om hun prijs in ontvangst te nemen.

Ook tijdens de Grands Prix van Hongarije (2 t/m 4 aug.) en België (30 aug. t/m 1 sep.) kun je Max dit jaar nog supporten vanaf de officiële Max Verstappen Tribunes. Voor beide Grands Prix zijn nog enkele tickets beschikbaar. Ook daar maak je kans op exclusieve prijzen zoals de Paddock Tours en race-items van Max! Kijk snel op www.verstappentravel.nl.