Combi deal Max Verstappen Tribunes: Oostenrijk Mitte plus Hongarije

Gepubliceerd op 14 juni 2019 door Niels Hendrix

Voor snelle beslissers die nog naar de Grands Prix van Oostenrijk én Hongarije willen gaan, komt Verstappen Travel met een scherp geprijsde combi deal: tickets voor de Max Verstappen Tribunes op zowel de Oostenrijk Orange Mitte tribune als de Max Verstappen Tribune in Hongarije – t.w.v. in totaal € 478 – nu voor slechts €333! Er zijn slechts 33 van deze pakketten voor deze actieprijs beschikbaar. 

De Max Verstappen Tribunes zijn speciale tribunes gereserveerd voor Max Verstappen fans, met het beste zicht op de baan, waar dankzij het tv-scherm niets van de actie gemist hoeft te worden en met genummerde zitplaatsen.

De Oostenrijkse GP in Spielberg is van 28 t/m 30 juni en de Hongaarse GP in Budapest is op 2 t/m 4 augustus. Beide races bekijk je dan vanaf de Max Verstappen Tribunes. Bij ieder ticket, dus voor beide Grands Prix, ontvang je een speciale Max Verstappen Premium Box met exclusieve inhoud en bovendien maak je kans op unieke race items van Max, zoals zijn helm of overall, of een VIP Tour (voor 2 personen) door de Formule 1 Paddock. Dichterbij kun je niet komen!

Dit zijn de allerlaatste tickets voor de Oostenrijkse Grand Prix die Verstappen Travel zal aanbieden en deze zijn vanwege de aanbiedingsprijs alleen in deze combi deal samen met een ticket voor de Max Verstappen Tribune in Hongarije verkrijgbaar. Let op: er zijn slechts 33 van deze pakketten beschikbaar, dus op is op!

Kijk op VerstappenTravel.nl om de combi deal van de Max Verstappen Tribunes op Oostenrijk Mitte + Hongarije te bekijken of bestellen!