scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Canada bekend!

Gepubliceerd op 10 juni 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de zevende ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel een Red Bull Racing teamline t-shirt (t.w.v. in totaal € 54,95) te winnen. Er dongen 533 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Frankrijk is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Canada moest worden voorspeld. In de 67e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:14.767 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:14.769 zat Kevin Zweers daar maar 2 duizendsten van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

"Bedankt, wat leuk dat ik heb gewonnen", laat Kevin weten. Hij blijkt een Max Verstappen fan in hart en nieren. "Ik volg Max op de voet sinds hij in de Formule 1 debuteerde. Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van zijn grote schare fans. Heel mooi!" Van het echte werk heeft Kevin ook al geproefd en een bezoek aan een Grand Prix behoort tot zijn plannen. "Ik ga elk jaar naar de Jumbo Racedagen en volgend jaar hoop ik aanwezig te zijn bij de Grand Prix op Circuit Zandvoort."

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!