Prijswinnaar Monaco bekend!

Gepubliceerd op 27 mei 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de zesde ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel de nieuwe Max Verstappen cap en de 1:8 GP Monaco 2016 helm (t.w.v. in totaal € 64,90) te winnen. Er dongen 523 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Canada is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Monaco moest worden voorspeld. In de 9e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:16.229 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:16.330 zat Willem van Rijswijk daar maar 101 duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Super gaaf dat ik gewonnen heb!”, steekt de prijswinnaar van wal. Zijn nieuwe Max Verstappen cap, in denim kleur, past goed bij het interieur van zijn vrachtwagen, zo laat hij weten. Willem volgt de Formule 1 al een flinke poos. “In de tijd van Jos keek ik op de zondagen als kind vaak mee over de schouder van mijn oudere broer. Sindsdien heeft Formule 1 altijd mijn interesse gehad en ben ik nog live aanwezig geweest bij de Grands Prix van Monaco en Barcelona.”

Tegenwoordig volgt Willem dus de verrichtingen van Max op de voet. En niet alleen, zo vertelt hij: “Sinds Max in de Formule 1 rijdt, zijn we met een groep vrienden al naar de Grands Prix in Oostenrijk, Duitsland en Hongarije geweest. Dat is gewoon echt leuk om mee te maken!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!