Nieuwe Max Verstappen Official Collection ook op Jumbo Racedagen verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 17 mei 2019 door Niels Hendrix

Ook dit seizoen zijn er - exclusief bij Verstappenshop.nl en in de Max Verstappen store - officiële Max Verstappen t-shirts, polo's, sweaters en hoodies verkrijgbaar! Unieke items, met het MV logo en oranje accenten, die toegevoegd zijn aan de reeds bestaande Official Collection, bestaande uit onder andere vlaggen, lanyards, sleutelhangers en strandlakens.

De nieuwe collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar via Verstappenshop.nl en vanaf woensdag 22 mei in de Max Verstappen store.
Let op: de Max Verstappen store is op zaterdag 18 en zondag 19 mei gesloten. 

Breng je een bezoek aan de Jumbo Racedagen?
Bezoek dan op zaterdag 18 of zondag 19 mei op Circuit Zandvoort een van de drie verkooppunten voor officiële Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise. Bij het NS-station en in de F1-Paddock staan Max Verstappen merchandise trailers. En op het 'Jumbo Familieplein 1', vlak voor de tunnel, staat een grote Max Verstappen store. De nieuwe items uit de Max Verstappen Official Collection zijn enkel verkrijgbaar bij deze laatste locatie.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!

Tickets Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen
De gratis duinkaarten voor de Jumbo Racedagen op 18 en 19 mei zijn verkrijgbaar bij aanschaf van specifieke actieproducten bij Jumbo. Voor een uniek kijkje achter de schermen zijn kaarten voor de overdekte hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock, de populaire en gelimiteerde F1-Paddockkaarten en exclusieve pakketten voor de Max Verstappen Paddock Club, per direct te bestellen via www.circuitzandvoort.nl. Voor alle beschikbare voorverkoop-categorieën geldt op=op.

Klik hier voor het tijdschema van de Jumbo Racedagen