Max kijkt uit naar Jumbo Racedagen: 'Super mooi evenement'

Gepubliceerd op 16 mei 2019 door Niels Hendrix

Komend weekend, op zaterdag 18 en zondag 19 mei, vindt de alweer vierde editie van de Jumbo Racedagen plaats. Circuit Zandvoort is er klaar voor om alle bezoekers een warm welkom te heten en ook Max Verstappen kijkt ernaar uit om weer op de historische baan in actie te komen en het publiek op spektaculaire demonstraties inclusief burn-outs en donuts te trakteren. 

Max: “Ik denk dat het altijd mooi is om terug te komen naar Nederland, ook voor de fans die niet naar een Grand Prix kunnen gaan. Als dat dan ook nog kan met een V8-motor, die net wat beter klinkt dan een V6, maakt dat het alleen maar mooier. Hopelijk kunnen we weer wat nieuwe fans naar de Formule 1 trekken. Het blijft altijd een super mooi evenement om mee te maken.”

Ook Pierre Gasly komt naar Zandvoort
Met de Racedagen wil Jumbo haar klanten de gelegenheid geven om Max Verstappen en andere wereldtoppers van dichtbij in actie te zien. Aston Martin Red Bull Racing en haar coureurs Pierre Gasly en Max Verstappen zijn de grote publiekstrekkers tijdens dit familie-evenement. Er is echter voor de bezoekers nog veel meer te zien en te doen op het circuit van Zandvoort! Er zijn beide dagen diverse spectaculaire race-onderdelen op de baan te zien, zoals FIA WTCR met de beste tourwagencoureurs ter wereld, MAXX Formula met voormalig Formule 1-bolides en vlammende youngtimers en razendsnelle superkarts. Ook zijn er stuntshows, freestyle motorcross shows van FMX4EVER en er is weer volop entertainment en lekker eten voor de hele familie.

Bekende Nederlandse vrouwen racen tegen elkaar tijdens Ladies GT Race
Dit jaar wordt tijdens de Jumbo Racedagen voor de tweede keer de Ladies GT Race georganiseerd. Diverse bekende vrouwen en medewerksters van Jumbo hebben in de afgelopen maanden hun racelicentie gehaald en gaan op 18 en 19 mei strijden om de titel tijdens spannende onderlinge races. Deelnemers zijn onder andere presentatrice Kim Kötter, dj Eva Koreman, actrice Marly van der Velden, zangeres/presentatrice Romy Monteiro en zangeres Do.

Tickets Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen
De gratis duinkaarten voor de Jumbo Racedagen op 18 en 19 mei zijn verkrijgbaar bij aanschaf van specifieke actieproducten bij Jumbo. Voor een uniek kijkje achter de schermen zijn kaarten voor de overdekte hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock, de populaire en gelimiteerde F1-Paddockkaarten en exclusieve pakketten voor de Max Verstappen Paddock Club, per direct te bestellen via www.circuitzandvoort.nl. Voor alle beschikbare voorverkoop-categorieën geldt op=op.

Klik hier voor het tijdschema van de Jumbo Racedagen