Prijswinnaar Azerbeidzjan bekend!

Gepubliceerd op 29 april 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de vierde ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel de Red Bull Racing 2019 polo (t.w.v. € 69,95) te winnen. Er dongen 543 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Spanje is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Azerbeidzjan moest worden voorspeld. In de 39e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:44.794 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:44.793 zat Stefan Vogel daar maar 1 duizendste van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

"Ik ben echt heel blij dat ik deze mooie Red Bull Racing polo gewonnen heb", steekt Stefan van wal, die Max sinds 2016 intensief volgt. "Sindsdien probeer ik ook altijd op de hoogte te zijn van alles rondom de Formule 1. Het is zo’n verschrikkelijk mooie en meeslepende sport, dat ik geen enkele race voor geen goud wil missen. Afgelopen jaar ben ik zelf ook naar de Grand Prix van België geweest. Dit was echt een fantastische ervaring en zou ik graag vaker mee willen maken."

Natuurlijk zat de prijswinnaar ook voor de buis om de race door de straten van Baku te aanschouwen: "De race vond ik pas een beetje spannend worden, nadat de eerste gele vlaggen gezwaaid werden en er een kans ontstond voor een safety car. Ook na het ongelukkige moment met Pierre Gasly werd het nog even billenknijpen, want dit probleem had zich natuurlijk ook bij Max voor kunnen doen." Tot besluit zegt Stefan: "Graag wil ik Max Verstappen veel succes wensen bij de resterende races."

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!