scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar China bekend!

Gepubliceerd op 15 april 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de derde ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel de Red Bull Racing special edition China GP cap + Max Verstappen sleutelhanger met oordoppen (t.w.v. € 49,95) te winnen. Er dongen 478 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Azerbeidzjan is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in China moest worden voorspeld. In de 45e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:36.143 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Jan Wittenaar wist dat tot op de duizendste van een seconde juist te voorspellen! Maar ook John Triepels had het exact goed, een unicum! Beiden zijn dan ook de terechte winnaars, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

"Wat leuk dat ik gewonnen heb", laat Jan weten. "In mei ga ik samen met mijn zoon naar de Grand Prix in Barcelona om Max aan te moedigen, dus de prijs komt goed van pas." Jan volgde vroeger al vader Jos en was destijds ook lid van de Jos Verstappen Fanclub. "Max volg ik zeer intensief, al vanaf het begin van zijn carrière. Ik mis dan ook geen enkele race!"

Ook John, de andere prijswinnaar, laat geen race schieten: "Ik volg Max al vanaf zijn laatste kartjaren, toen nog via een livestream op de computer. Nu hij in de Formule 1 rijdt, wil ik geen race missen. Deze race in China vond ik saai, Mercedes was te snel en Red Bull Racing net niet snel genoeg om Ferrari te verslaan." John bezoekt ook regelmatig Grands Prix: "De laatste jaren gaan we naar Oostenrijk, om daar de race live te zien. Hopelijk wordt het daar dit jaar weer net zo'n mooie race als in 2018!"

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!