Prijswinnaar Australië bekend!

Gepubliceerd op 18 maart 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de eerste ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel de AMRBR Driver Cap 2019 en 1:8 2016 helm van Max Verstappen (t.w.v. in totaal € 64,90) te winnen. Er dongen 508 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Bahrein is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Australië moest worden voorspeld. In de 57e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:26.256 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:26.253 zat Marco Luijten daar maar 3 duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Wat leuk en onverwacht! Ik dacht namelijk dat ik er een seconde vanaf zat”, laat Marco weten. Hij volgt de Formule 1 al sinds Jos in 1994 zijn opwachting maakte bij Benetton. “Dat was geweldig, met de strijd tussen Damon Hill en Michael Schumacher.” Na zo’n tien jaar was de interesse iets minder. “Maar sinds Max meedoet in de Formule 1, kijk ik weer elke race”, vult Marco aan. “Wat een geweldige actie had Max weer tijdens de race in Australië. Hoe hij Vettel inhaalde, dat was echt genieten. Max is het jaar goed begonnen en ik denk dat het een spannend seizoen wordt.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!