scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max vanuit Melbourne: 'Kijk uit naar zondag, als de lichten doven'

Gepubliceerd op 13 maart 2019 door Niels Hendrix

Na een tussenstop op het strand, waar Pierre Gasly surfles kreeg van de Australische legende Mick Fanning, maakte Max Verstappen zich op voor de aftrap van het Formule 1-seizoen. Op Federation Square in Melbourne werden alle tien de teams een voor een verwelkomd voor het in grote getalen aanwezige publiek.

Max, op het podium vergezeld door zijn teamgenoot en ook Aston Martin Red Bull Racing-teambaas Christian Horner, liet weten: “Deze opzet is anders dan we gewend zijn. Erg gaaf om hier zoveel mensen te zien.” Waar kijk je het meest naar uit? “Naar zondag, als de lichten doven.”

“Het was fijn om een winterpauze gehad te hebben, maar ik wilde al snel weer terug de auto in. Het was lekker toen het eenmaal zover was. In Barcelona hebben we onze nieuwe auto en het nieuwe partnership met Honda kunnen leren kennen en ontdekken. Het zijn spannende tijden voor ons”, besluit Max.

Voordat het drietal na het korte optreden weer van het podium verdwijnt, meldde Horner: “We hebben een enerverend nieuw partnership met Honda, dat dit weekend echt begint. We hadden in Barcelona een positieve start, maar moeten de verwachtingen realistisch houden: we hebben een groot gat te dichten richting Mercedes en Ferrari, maar we zijn ervan overtuigd dat ons dat gedurende het jaar lukt. Met ons coureurs duo en een sterk team, kijk ik ernaar uit om hier in Melbourne van start te gaan.”

Speel mee met de Verstappen.nl-prijsvraag en win een AMRBR Driver Cap 2019 en 1:8 2016 Max Verstappen helmpje!