Max over G-Star RAW: 'Een merk dat ook de drive heeft om beter te worden'

Gepubliceerd op 04 februari 2019 door Niels Hendrix

Max Verstappen bracht maandagavond een bezoek aan de G-Star Raw flagshipstore in hartje Amsterdam, om daar de MAXRAW 1 collectie te onthullen. Fans stonden in een lange rij voor de store, de regen trotserend, in afwachting van een kans om met Max op de foto te gaan.

“Het is geweldig hoe mijn fanbase door de jaren heen enorm gegroeid is, dat is alleen maar mooi om te zien. Ik probeer altijd mezelf te zijn en op het circuit het beste eruit te halen. Ik ben super blij met al die steun”, laat Max weten.

“Ik heb altijd al een drive gehad om beter te worden. Om mezelf uit te dagen. Om tot het uiterste te gaan. Het voelt goed om samen te werken met een merk dat hier net zo over denkt en ook nog eens dezelfde roots heeft. Ik wil er altijd netjes uit zien, maar niet teveel ‘bling bling’ in mijn kleding. In die combinatie past dat heel goed samen met G-Star.”

De limited edition items uit de G-Star MAXRAW 1 collectie zijn nu zowel online verkrijgbaar op Verstappenshop.nl, als in G-Star stores in de Benelux en in een aantal winkels in de UK.

Uiteraard blikt Max ook vooruit op het aanstaande nieuwe Formule 1-seizoen. “Het is een nieuw begin met Honda, iedereen is zeer gemotiveerd. We kijken allemaal ontzettend naar uit naar het nieuwe seizoen. Ik denk niet dat we meteen met Ferrari en Mercedes kunnen strijden qua vermogen, maar Honda zet alles op alles om zo snel mogelijk bij te komen. Ik merk dat er in het team veel positieve energie is. Je merkt dat de drive er is om te winnen. Ik denk dat het nu van beide kanten klopt, vanuit het team en motorleverancier.”

Max vervolgt: “De nieuwe auto heb ik nu toe alleen op de simulator gereden, dat voelt positief aan. Maar je weet natuurlijk niet wat andere teams doen. Dat is ook voor mij afwachten. Eigenlijk wel spannend, hoewel dat pas echt komt als ik in de auto zit. Vooraf weet je niet wat je kunt verwachten.”

Waar hoop je op? “We gaan proberen zoveel mogelijk races te winnen. Als dat het geval is kan je uiteindelijk ook voor het kampioenschap gaan. Dat is op dit moment nog lastig in te schatten, maar hopelijk is het positief. We weten nog niet hoe goed de auto en de motor zijn, en hoe goed de concurrentie is. Ik probeer altijd het beste uit mezelf te halen en hopelijk is dat genoeg.”