Max Verstappen en G-Star RAW lanceren de MAXRAW 1 collectie

Gepubliceerd op 04 februari 2019 door Niels Hendrix

Formule 1-coureur Max Verstappen heeft zijn eerste collectie met G-Star RAW onthuld door zijn fans persoonlijk welkom te heten in de flagshipstore in Amsterdam. Honderden fans kwamen naar het event voor een meet-and-greet met Max, die persoonlijk aanwezig was bij de release van de collectie.

De zes limited edition items zijn nu zowel online verkrijgbaar op Verstappenshop.nl, als in G-Star stores in de Benelux en in een aantal winkels in de UK. Ze zijn allemaal ontworpen door het G-Star designteam onder toeziend oog van Max. De samenwerking wordt gekenmerkt door de iconische 'X', als symbool voor de samensmelting van de twee merken met gelijke roots en de gezamenlijke drang om voortdurend hun grenzen te verleggen.

In Max zijn eigen woorden: "Ik heb altijd al een drive gehad om beter te worden. Om mezelf uit te dagen. Om tot het uiterste te gaan. Het voelt goed om samen te werken met een merk dat hier net zo over denkt en ook nog eens dezelfde roots heeft."

De collectie herintroduceert de Radar Jeans, met karakteristieke lage front pockets, in een vernieuwde fit met rijke gestikte arches op de achterzakken. De collectie bevat ook het Max Core graphic sweatshirt, een hoodie met rits, een jersey T-shirt en het XPO Badge Overshirt. Daarnaast is bovendien één T-shirt uit de MAXRAW 1 collectie exclusief verkrijgbaar op Verstappenshop.nl.