Voorverkoop Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen, start op 5 februari

Gepubliceerd op 04 februari 2019 door Niels Hendrix

De ‘Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen’ komen terug voor een zinderende vierde editie. Jumbo Supermarkten, Circuit Zandvoort, Red Bull Nederland en Verstappen Management slaan opnieuw de handen ineen en organiseren op zaterdag 18 en zondag 19 mei wederom het grootste familie race-evenement van Nederland.

Deze dagen kunnen alle racefans nationale held Max Verstappen op het legendarische Circuit Zandvoort live in actie zien in zijn Aston Martin Red Bull Racing Formule 1-bolide. De Jumbo Racedagen bieden de ultieme Formule 1-beleving voor de hele familie: spannende Formule 1-demonstraties, diverse verrassende racewedstrijden en een uitgebreid aanbod aan entertainment en lekker eten en drinken.

Vorig jaar vonden meer dan 110.000 mensen hun weg naar Circuit Zandvoort voor de Jumbo Racedagen. Ieder jaar trekt het racespektakel meer bezoekers en wordt het programma verder uitgebreid met verrassende races, activiteiten en entertainment. In 2018 beleefden diverse spectaculaire raceonderdelen hun primeur: de Ladies GT Race, de Red Bull Caravanrace en de FIA WTCR World Touring Car Cup. Het programma van 2019 wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Hét familie race-evenement van het jaar
Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo, kijkt uit naar de vierde editie: “Samen met Max Verstappen, Circuit Zandvoort en Red Bull organiseren we alweer voor het vierde jaar op rij de Jumbo Racedagen. We werken er samen hard aan om de vorige drie edities van dit mooie evenement voor jong en oud te overtreffen. Ik ben er trots op dat het ons lukt om al die families die het evenement trekt, ieder jaar weer te verrassen met een nóg mooier programma. Ook dit jaar doen we het allemaal weer voor die grote glimlach op duizenden gezichten!”

Online voorverkoop start 5 februari
Met ingang van de Ticket Tuesday op 5 februari om 10.33 uur, kunnen racefans profiteren van de speciale voorverkoop korting op de populaire en gelimiteerde F1-Paddockkaarten en Tribunekaarten voor de Jumbo Racedagen op 18 en 19 mei 2019. Tickets zijn te bestellen via www.circuitzandvoort.nl.

Bij de start van de voorverkoop komen zowel F1-Paddockkaarten beschikbaar, als ook gelimiteerde kaarten met een gereserveerde zitplaats op de overdekte hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock. Op www.circuitzandvoort.nl is een overzicht te vinden van alle beschikbare kaarten en de bijbehorende voorverkoop prijzen. Voor alle beschikbare voorverkoop-categorieën geldt op=op.

Speciale arrangementen en overige tickets
Exclusieve pakketten voor de Max Verstappen Paddock Club en VIP-arrangementen komen op een later moment beschikbaar.