Prijswinnaar Abu Dhabi bekend!

Gepubliceerd op 26 november 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de 21e - en voor dit jaar laatste - ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een door Max gesigneerd 1:43 schaalmodel te winnen: de dubbele winst van Ricciardo & Verstappen in Maleisië 2016 (t.w.v. € 149,95 maar tijdelijk voor € 100,47). Er dongen 460 deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Abu Dhabi moest worden voorspeld. In de 51e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:41.909 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:41.919 zat Bas Bomert daar maar 10 duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

"Wauw, wat super gaaf om te winnen! Dé perfecte afsluiting van het F1 seizoen", laat Bas blij weten. Hij volgt Max al sinds het begin van zijn Formule 1-carrière en keek zondag natuurlijk ook. "Mijn verwachting van Abu Dhabi was niet heel hoog, vooral door de twee lange rechte stukken van het circuit. De moeizame start van Max maakte het al moeilijk, zeker door de eerste paar bochten. Tijdens het gevecht met Ocon zaten wij op het puntje van de bank en natuurlijk ook tijdens de strijd met Bottas om P3. Wij hebben genoten!"

Bas besluit: "Max doet het natuurlijk super en weet er altijd een spannende wedstrijd van te maken. Volgend jaar kampioen worden met Honda is misschien nog wat optimistisch, maar mijn verwachtingen zijn hoog. Ik kan niet wachten tot volgend jaar en wil Max veel succes wensen!"

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!