Prijswinnaar Brazilië bekend!

Gepubliceerd op 12 november 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de twintigste ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Red Bull Racing teamline overhemd (t.w.v. € 89,95) te winnen. Er dongen 416 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Abu Dhabi al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Brazilië moest worden voorspeld. In de 61e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:11.578 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:11.554 zat Danny Sandmann daar maar 24 duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

Als kleine jongen keek Danny thuis al altijd naar de Formule 1, zo vertelt hij: “Je kunt wel zeggen dat het met de paplepel werd ingegoten. Vader Jos reed destijds in de zwart/oranje Arrows, dat zijn mijn jeugdherinneringen aan de Formule 1.” Nadat Jos uit de Formule 1 verdween, werd in huize Sandmann de carrière van de jonge Max, toen nog een karter, op de voet gevolgd.

“Nu, jaren later ben ik zelf vader ben van twee kleine racefanaten, die nu een 'eigen' Verstappen hebben om tijdens de F1 weekenden aan te moedigen”, vervolgt de prijswinnaar trots. “Maar ook buiten de F1-weekenden, zoals bij de Jumbo Racedagen op Zandvoort waar we vanouds met vader en broer in de duinen zitten, om samen Max voorbij te zien scheuren.” Danny besluit: “Max, tot op Zandvoort, tot op de hoogste trede, tot het wereldkampioenschap!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!