Nu verkrijgbaar: tickets voor de Max Verstappen Tribune 2019 België

Gepubliceerd op 01 november 2018 door Niels Hendrix

In 2018 wist Max Verstappen op Spa-Francorchamps vanaf de zevende startplek een fraai podium te scoren. Tienduizenden landgenoten waren erbij toen de Nederlander voor het eerst in zijn Formule 1-carrière het ereschavot in België mocht beklimmen. “Het is super om hier voor alle Nederlandse fans een podium te pakken”, aldus Max na de race. In 2019 kunnen al die fans er (weer) bij zijn. Tickets voor de officiële Max Verstappen Tribune in België zijn nu verkrijgbaar via Verstappen Travel.

Verstappentravel.nl is de enige website die tickets aanbiedt voor de Max Verstappen Tribune en werkt rechtstreeks voor Max Verstappen en Verstappen Management. De Max Verstappen Premium Tribune in Oostenrijk ging begin oktober in de verkoop en is inmiddels uitverkocht, vandaar dat wegens succes nu een tweede Max Verstappen Orange Tribune in Oostenrijk beschikbaar is. Ook zijn nu dus ook tickets voor de Max Verstappen Tribune in België te koop en binnenkort volgt de Max Verstappen Tribune in Hongarije.

Max was zelf betrokken bij het selecteren van de tribunes, zodat het beste zicht op de actie op de baan verzekerd is. “Het is ongelooflijk dat er zoveel Nederlandse fans naar deze circuits afreizen om mij aan te moedigen. Dat is echt super om te zien! Helemaal als het zoveel oranje is en nog wel allemaal bijeen op mijn eigen tribune”, aldus Max vol trots. “Ik hoop volgend jaar ook weer op die steun te mogen rekenen.”

Beleef het samen op de Max Verstappen Tribune
Bezoekers van de officiële Max Verstappen Tribune in België zitten van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september 2019 drie dagen lang met hun neus bovenop de actie. Ze hebben toegang tot de speciale tribune voor Max Verstappen fans, bij de bocht ‘Pouhon’: een dubbele linkerbocht waar snelheden van meer dan 250 kilometer per uur worden bereikt.

Bovendien zal Max voorafgaand aan de Grand Prix een bezoek brengen aan de Max Verstappen Tribune om iedereen daar te bedanken voor de steun. Het circuit wordt gezien als de thuisbasis van Max, dus de sfeer op deze tribune is grandioos. Aan de overkant is een groot TV scherm zodat je niets van de actie hoeft te missen. De 5.000 beschikbare tickets voor de Max Verstappen Tribune in België zijn exclusief verkrijgbaar via Verstappentravel.nl.

Kans op exclusieve prijzen zoals originele race items van Max
Iedereen met een ticket voor de officiële Max Verstappen Tribune, maakt kans op exclusieve toegang tot de wereld van Max Verstappen. In samenwerking met Max Verstappen en Red Bull Racing wordt tijdens het Grand Prix-weekend van België 12 maal een VIP Tour (voor 2 personen) door de Formule 1 Paddock - inclusief bezoek aan de Red Bull Racing pitbox - weggeven. Dichterbij kun je niet komen!

Daarnaast maakt iedereen met een ticket kans op unieke race items van Max. Originele door Max in België gedragen en gesigneerde memorabilia zijn te winnen: zoals zijn Red Bull Racing helm, race overall, race schoenen, handschoenen, nomex top en balaclava. Max zal na de Grand Prix van België elk van deze race items verloten onder de toeschouwers op de Max Verstappen Tribune!

Max Verstappen Premium Box
Bij ieder ticket voor de Max Verstappen Tribune hoort een speciale Max Verstappen Premium Box met exclusieve inhoud. Deze limited edition metalen box is de start van de aanloop naar een geweldig weekend op Spa-Francorchamps in België.

Met de speciaal voor de Premium Box geselecteerde Max Verstappen en Red Bull Racing producten reizen fans goed voorbereid af naar Spa-Francorchamps: alle relevante informatie staat in het samen met Max tot stand gekomen infoboekje. Bovendien komen bezoekers ter plekke op het circuit in stijl voor de dag met een origineel oranje Max Verstappen oranje support t-shirt en Red Bull Racing rugzak.

Voor meer informatie of om tickets voor de Max Verstappen Tribune te bestellen: zie Verstappentravel.nl.