Prijswinnaar Mexico bekend!

Gepubliceerd op 29 oktober 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de negentiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Red Bull Racing schoudertas (t.w.v. € 64,95) te winnen. Er dongen 489 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Brazilië al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Mexico moest worden voorspeld. In de 66e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:19.186 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:19.221 zat Barry Zinn daar maar 35 duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

De uit Groot-Brittanië afkomstige winnaar laat ons weten: "Bedankt! Max heerste in Mexico. Ik volg Max al sinds het begin van zijn carrière en hij zorgt er in zijn eentje voor dat de Formule 1 de moeite waard is om de tv voor aan te zetten." Barry besluit: "Ik ben een trotse fan!"

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!