Prijswinnaar USA bekend!

Gepubliceerd op 23 oktober 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de achttiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Red Bull Racing limited edition USA cap en de een Red Bull Racing paraplu (t.w.v. in totaal € 64,90) te winnen. Er dongen 476 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Mexico al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in USA moest worden voorspeld. In de 45e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:38.246 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:38.231 zat Remi Huibers daar maar vijftien duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!